Personal

Birgers konditori AB sysselsätter idag omkring 25 personer fördelat över Oxelösund och Nyköping.

Vi har under många år haft en låg personalomsättning, vilket gagnat oss med att ha fått behålla en stor kompetens i våra anställda.
I bageriet har vi som policy att alla skall kunna allt, givetvis tar sådant lång tid att förverkliga, men detta innebär en rotationsinriktad arbetsplats och en härlig inspiration för våra anställda att kunna variera sina sysslor. Givetvis brinner man för olika produkter, men belastningen på kroppen blir inte lika stor.

För att i korthet berätta vilka vi är som arbetar och tillverkar våra fina produkter så här är dom:

Torgny Andersson (ägare)

Mats Andersson (ägare)

Anders Fasth (28 år i företaget, med ngn sejour i Stockholm)

Petra Lundgren (3.5 år i företaget, tidigare 11 år på Mocka konditori i Nyköping)

Joakim Gustavsson (2,5 år i företaget, utbildad kock, tidigare chef på Brothers)

Anna Adolfsson (1,5 år i företaget, tidigare 5 år på Stenkulla konditori i Nyköping)

Sandra Samuelsson (vikare för Petra, 4 år på Freijs bageri)

Andreas Hofvander (Nybakad konditorelev 1 år i företaget, från Halmstad)

Roger Sjöman-Andersson (Ny i företaget, våran chaufför)

Kerstin Näsström ( 27 år i företaget, våran ledande kallskänka)